Our main Telegram channel has been banned!!! Join us on a new channel @pencurifilem

Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencurifilem
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
Turn off light Favorite Comments (108) Download
5
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Ejen Ali: The Movie (2019)

After being accidentally recruited, 12-year-old Ejen Ali is embracing his role as a MATA spy and the only master of IRIS now. But unknown to Ali, MATA is developing a new improved version of IRIS, the IRIS Neo. When IRIS Neo starts being used for all agents, Ali begins to question his usefulness to MATA. He is approached by a mysterious person named Niki who claims to know about his missing parent’s whereabouts. Risking his loyalty to MATA, Ejen Ali will now embark on a thrilling chase to unravel those mysterious links.

Genre: Animation

Director:

Actors: ,

Country:

Duration: 97 min

Quality: PPVHD

Release:

IMDb: 9.4

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

3.8 12 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
108 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tania
1 year ago

Min tolong bagi links download terus boleh sebab nak download tak reti

Tokey
Admin
Reply to  Tania
1 year ago
Pia
1 year ago

cloudflare error, susah tul nk download huhu

otai
1 year ago

tak boleh download walaupiun link suda keluar. semua link error

hasnun
Reply to  Mastar Ji
4 months ago

kenapa saya tekan download tapi keluar shopee? minta tolong

Tokey
Admin
Reply to  hasnun
4 months ago

Iklan tu. Tutup dan cuba lagi

deraman
1 year ago

min, link download tak trigger apa2.
ada prob utk download link

Vũ Thanh Hà
1 year ago

Could you update the movie in engsub please? It’s just that I don’t know Malay, but I really want to understand the movie.

ik
1 year ago

min knpe link error😭nk download tak blh minnnnn

Godlust
1 year ago

Suara delay… Dah download still suara lambat.. Apa ni

Tokey
Admin
Reply to  Godlust
1 year ago

Boleh tay play guna player apa?

Bukan Ejen Ali
1 year ago

Lepas get link dia minta password, nk bubuh apa?

Sori
1 year ago

Min, textbin error, dy kata takda maklumat

Great_Movies
1 year ago

kenapa masa nk request movie, tekan ‘send’ tu, x da func? btw ni movie yg sya nk req ; www.imdb.com/title/tt2441806/

Delglories Esther
1 year ago

Kenapa tak dapat download 😭

Tokey
Admin
Reply to  Delglories Esther
1 year ago

Ada error ke?

Tak boleh download
1 year ago

Tak boleh download ni, dah beratus kali klik asyik keluar new tab je, dah jenuh delete dah.

Tokey
Admin
Reply to  Tak boleh download
1 year ago

Cuba tengok tutorial

Paria46
1 year ago

Min asal x leh tengok tutorial anjay betol la

Tokey
Admin
Reply to  Paria46
1 year ago
Zirah
1 year ago

Boss macam mana nk download saya tak reti

Tokey
Admin
Reply to  Zirah
1 year ago

Boleh tengok tutorial

Membatukan Api
1 year ago

Kepada yang tak boleh download tu saja nak cakap yang korg tu noob, lagi lagi yang tak boleh nak download lepas tu guna perkataan kesat. Helok kau beli dvd cetak rompak, kalau download pun tak pandai. Hahaha

Tokey
Admin
Reply to  Membatukan Api
1 year ago

Otai sudah mariiii

deen
1 year ago

admin, boleh tau kenapa bila download dia keluar mkv? mkv tu apa ya? terima kasih

bro
1 year ago

Macam pantet, klu tak nak bg download bg tau je. sial betul

Sofi
1 year ago

Dh tekan get link tk dapat jugak macam mana ni dh tengok dh tutorial dh ikut sebijik lepas tu tekan link tk dapat jugak download

Saitama
1 year ago

Coba gunakan aplikasi brave browser..
Ada fitur ad-blocknya.
Saya berhasil download 100%

TorrentLover
1 year ago

admin, link google drive / torrent tak ada ke? hosting link semua lambat, maximum download speed 500kbps je

nnnn
1 year ago

pencuri movie teruk gila lh… aku tkn cne nk download tah mne dia bagitau cara nk download pun aku x tau…. yg keluar iklan … dh brp kali aku tkn pun iklan jugak yg keluar …. aku msk group tele …. lgi mcm sial x de pun link cara download

Tokey
Admin
Reply to  nnnn
1 year ago

Boleh rujuk tutorial download
pencurimovie.fit/tutorial-download/

man
1 year ago

x boleh download …… tkn tutorial pun x boleh ….. cne ni

man
1 year ago

x boleh download …… tkn tutorial pun x boleh

mudin mudin
1 year ago

HDTV dengan PPVHD ada beza kualiti ke bos kur admin ?

haritu da download HDTV , harini keluar PPVHD … beza ke ?

Tokey
Admin
Reply to  mudin mudin
1 year ago

Yg baru ni lagi lawa dan kemas video dia.

afeeya
1 year ago

tq admin….boleh download

Jonh
1 year ago

Page babi apa ni nk download pon x blh

iqa
1 year ago

kenapa everytime tekan download tu jadi iklan? tekan mana mana semua iklan ceman nak download ye

Qila
1 year ago

Gne nk tgk… Asal tubik trailer jer

Tokey
Admin
Reply to  Qila
1 year ago

Boleh tekan butang download untuk download

Qarin
1 year ago

Pahal lambat sangat loading dia smpqi tk bleh tengok😭😭😭😭😭

Tokey
Admin
Reply to  Qarin
1 year ago

Maaf.ungkin terlalu ramai cuba tengok. Boleh cuba download.

Vader
1 year ago

Ape ni …tak de sound pun !!

Tokey
Admin
Reply to  Vader
1 year ago

Cuba pakai player lain

nik
1 year ago

[censored]

Tokey
Admin
Reply to  nik
1 year ago

Jangan begitu sedara. Kami yang tanggung semua kos dan risiko, jadi sama² membantu ya.

Akame
1 year ago

Harap lah ada ejen ali season 3 tq min😊

Ikmal
1 year ago

Nak request movie Kaki kitai 2014 & Lu Gua Bro 2014…

antikorang
1 year ago

yang komen carut carut ni memang xlama hidup ni , dpt tgk free pn bising , kalau xreti dnload tgk tutorial, org lain elok je downlad, corona btl

Tokey
Admin
Reply to  antikorang
1 year ago

Hehe. Apa boleh buat.

Lahabau
1 year ago

Awat lain mcm pulak web ni sebelum ni lain ade je ads bodoh tu semue tpi sill boleh download skrg dh mcm hawau takde respon pun mengarut je kategori video pun makin kureng apa nihh!!!!

Tokey
Admin
Reply to  Lahabau
1 year ago

Maaf, tapi bukan kami yang control ads tu, provider kami yang control.

kategori video makin kureng? maksudnya apa ya? Ada kategori video yang hilang ke?

ariffin
1 year ago

Asalamualaikum bro…ni nk tanya sikit, napa bila nk download movie ni tetiba dia keluar benda textbin ni ???

Tokey
Admin
Reply to  ariffin
1 year ago

Textbin tempat kami letak link download. Klik link download dari sana untuk download

Textbin
1 year ago

Error 522 lu kt textbin

Tokey
Admin
Reply to  Textbin
1 year ago

Dah okay

iklanbabi
1 year ago

tautan apa babi,aku nak download ni hah

Tokey
Admin
Reply to  iklanbabi
1 year ago

Maaf kami tak faham

Aiman Zaidi
1 year ago

Babi macam mana nk dowload ni…. kalau ads aku tk marah tp ni berulang kali tekan link download tp ads sama tekan dh lah bnyk kali

Aiman Zaidi
1 year ago

macam mane nak download ni sebenar nye dh tekan link bnyk kali .. tp still ads je .. saya ads tkpe tp ni bnyk kali tekan dh dlm 100 kali tekan link asyik ads je .. hadoi tolong admin

farhan
1 year ago

ade password…password?

Sankido
1 year ago

btw nak ni 2 movies admin ..hehe

1. Spies in Disguise (www.imdb.com/title/tt5814534/)

2. Little Woman (www.imdb.com/title/tt3281548/)

Sankido
1 year ago

saya rasa admin perlu buat account untuk premium user.. senang cerite, yang acah2 marah banyak ads tu subscribe la..
actually link donation pun xda masalah.. ramai orang buat juga..

Tokey
Admin
Reply to  Sankido
1 year ago

Baik. Kami akan fikirkan. terima kasih.

Lantak korang laa
1 year ago

jangan risau boss , kami support boss , kami faham je ,, ada segelintir yang ta faham maybe dy noob hahaha

koyala mu
1 year ago

kepada muhamamd fauzi , supportla sikit admin , apa salahnya iklan byk , bukan susah pown , skip je , pangkah je ,, benda dh free kot , kemonlaa

Tokey
Admin
Reply to  koyala mu
1 year ago

Sebenarnya kami pun taknak letak ads kalau boleh.
Tapi kos kami running website ni besar, terpaksa juga lah.
Takkan kami nak letak nombor akaun bank untuk donation pulak kan😅

Muhammad Fauzi
1 year ago

Saya sdh download semalam
Saya rekomendasi korang baik pakai brave
Daripada chrome banyak iklan.
Cari brave di play store.
Karena brave ada ad-block

Zac
1 year ago

Upin ipin full movie?

Tenaga
1 year ago

Best kot

Faris izzat
1 year ago

Cara nak dowload ejen ali the movie 2

Ieka
1 year ago

Mcm mna nak download