Previous channel has been banned!!!
Join us on Telegram Channel!
PencuriMovie Channel
or chat in our Telegram Group!
PencuriMovie Group

Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu | subscene.pw for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: PencuriMovie
Watch this tutorial on how to download.
Turn off light Favorite Comments (18) Download
0
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Hutang 2D (2021)

Mengisahkan tentang Ayie (Ayie Elham), seorang pelukis webtoon yang kuat berangan dan bersifat pengecut. Hubungan Ayie dan ayahnya, Pak Jie (Ropie) tidak mesra, bahkan bakat melukisnya juga sering dipandang rendah oleh Pak Jie. Itu membuatkan Ayie rasa sedih dan kurang keyakinan, termasuklah memendam rasa terhadap jirannya, Shima (Baby Shima). Sementara itu, Pak Jie banyak berhutang dan sering diganggu oleh dua orang gangster, Han (Black) dan Kit (Wafiy Ilhan). Apabila Pak Jie diserang di rumahnya, Ayie terus menyembunyikan diri. Segalanya berubah apabila Ayie bertemu dengan Gua Mambang (Altimet) dan telah menghadiahkan sebuah ‘tablet’ ajaib. Ayie mendapati setiap lukisannya di tablet itu akan menjadi kenyataan. Kemudian, Ayie mencipta rakan-rakan baru dengan mempunyai kuasa ‘superhero’ yang luar biasa agar dapat membantunya menyelesaikan masalah hidupnya.

Duration: 1h 35min

Quality: WEB-DL

Release:

IMDb: N/A

Keywords:
Keywords:, , , , , , , ,

Comments

4 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
abu
14 days ago

min kenapa semua link tak available ni? dah delete ke?

abu
14 days ago

min, kenapa semua link profile not found ni?? ada yg dah deleted

Zul
1 month ago

Salam..mcm mana nak download..macam2 page keluar

Bruneian guy
1 month ago

boss nak movie Soal Hati & Soalnya Siapa..tq☺️

FAIZWAN
2 months ago

aslmkm admin.. sya nk tnya.. movie ni dibwah ni da lagi klau ada admin tolong update ya..

👉the last warrior:root of evil 2021

terima. kasih bnyak2 ya admin😁😁

Last edited 2 months ago by FAIZWAN
ayie
2 months ago

boss, mhon upload filem “Lenjan 1998” 1080p, tq boss

ayie
2 months ago

hello boss, mhon upload filem “True Lies (1994)” 1080 blueray, tq boss

HAZIQ
2 months ago

MIN KUALITI PPVHD X KLUAR LAGI KE?

SEKADAR BERTANYA
2 months ago

min kenapa movie tu bila start xde tulis astro first? biasanya movie yg sblom ni klau dari astro first mesti dia ada iklan astro first dulu sblom citer tu start.. gmbr pon x hd mcm sblom ni….ke movie ni admin ambil dari source yg lain?

rose
2 months ago

salam min…tolong update link megaup.net