Our main Telegram channel has been banned!!! Join us on a new channel @pencurifilem

Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.icu for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: @pencurifilem
Facebook: Pencurimovie Official
Watch this tutorial on how to download.
Turn off light Favorite Comments (61) Download
4.18
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

Jangan Takut: Kau Takut Aku Pun Takut (2021)

Three good-for-nothing young men are kicked out of their homes after a failed robbery attempt. They hitch a ride to Kuala Lumpur from Malaika. On the way, they exchange ghost stories.

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

4.3 7 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
61 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bruneian guy
14 days ago

Nak request movie “Pontianak vs orang minyak” bole min..yg ada nabil & johan tu..thank you min

wani
16 days ago

admin.. nak cerita Saka Sisters boleh? thank you admin

BOYSWIN
24 days ago

Belaban Hidup ada?

zerowan
28 days ago

hello admin ku..tlg update movie ni please..hihi
Janet: Sumpah Terlarang

Nazmie
1 month ago

Kenapa tak boleh dwlod

Elly
1 month ago

Yes

Bruneian guy
1 month ago

Boss..nak movie “main main hantu” (1990)

Gggg
1 month ago

Pukimak…line kuat pon xleh bukak…babi

noname
1 month ago

tak boleh download admin update link megaup please

Xtrifor
1 month ago

Sampai bila la nak tunggu? Tahun depan baru ada?

BhimBista
1 month ago

zombietopia ada tak ?

Last edited 1 month ago by BhimBista
Karangsewalia TV3
1 month ago

admin, mohon upload telemovie Raya Rabak dengan Raya Rabak 2 lakonan shahrul shiro. Terima kasih admin.

Hanif
Reply to  Mastar Ji
1 month ago

Request pemuja kubur 2021..telefilem

Karangsewalia TV3
Reply to  Mastar Ji
1 month ago

5 tahun min aku cari cerita ni. Tiap kali raya je aku cari kt youtube kot2 ad org upload. Xsangka minta sini cpt dpt. Hahaha. Terima kasih min.

Karangsewalia TV3
Reply to  Mastar Ji
1 month ago

Terima kasih admin

antukomkom
2 months ago

mohon admin upload cerita Siapa Dia, lakonan Faizal Hussein… thanks

SEKADAR BERTANYA
2 months ago

salam min…nk tanya kenapa kebelakangan ni admin dh jarang upload citer dari astro first…adakah ada masalah copyright? ada ada isu yg lain?..maaf saya sekadar bertanya…

Tokey
Admin
Reply to  SEKADAR BERTANYA
2 months ago

Ya. Tekanan dari pihak Astro, serta website yang asyik kena block.

azim
2 months ago

knape xleh download cite ni??

Muhammad
2 months ago

Mana video

jamesbond
2 months ago

matbond ada tak bossku

farid
2 months ago

mananya ??

Roberto
2 months ago

nak tnya kalau boleh send ke email boleh tak? email ni [REDACTED]y kalau tak boleh tak apa… try nasib je

Tokey
Admin
Reply to  Roberto
2 months ago

Maaf ya. Kami dah berjanji dengan pihak penerbit untuk tangguhkan buat sementara movie ni di website kami. Harap faham.

Zeffry
2 months ago

satria dewa gatotkaca ada tak?

One
2 months ago

salam semua . maaf bertanya. selain uptobox .Link mana mudah untuk download.free hihi

One
Reply to  Mastar Ji
2 months ago

sorry bos. lepas download kat racaty, yg keluar bawah “this site is protected…..” byk kali buat x dpt bos..

bujak
2 months ago

nasib aku dah sempat donlod aritu.

bn.
Reply to  bujak
2 months ago

share please

Uchop
2 months ago

Takde punn

Roberto
2 months ago

anggaran masa berapa lama ya? sebulan?

redz
Reply to  Mastar Ji
2 months ago

apapun admin, ty for sharing….love u adminnn

afni
2 months ago

sementara tunggu tu up dulu Akele Hum Akele Tum min

Akmal
2 months ago

Tokyo revengers please

mr bileh
28 days ago

HELLO ADMIN BOLEH TAK UPDATE MOVIE [ON YOUR MARK]

mr bileh
Reply to  Mastar Ji
28 days ago

tq admin memang itu lh hihi